Open Week utställning: OW BAMA - examensutställning i design

Evenemangstyp: Utställning

OW BAMA är en utställning med projekt, experiment och performance av och med avgångsstudenter från kandidat- och masterutbildningarna i design vid HDK. OW BAMA erbjuder ett omfattande program för besökare i alla åldrar med bland annat dagliga workshops och performance.

Open Week Exhibition: Short film exhibition

Evenemangstyp: Utställning

Utställningen visar ett trettiotal kortfilmer. Filmerna är delresultat av den tio veckor långa kursen Utforskande designarbete, som ges i årskurs 2 på kandidatprogrammet i design.

Open Week Workshop: Examensprojekt

Plats: Röhsska museet, entré Chalmersgatan

Evenemangstyp: Workshop

En kreativ workshopserie där en yngre publik är välkommen att prova att arbeta med material, arbetsprocesser, teman och frågeställningar från de examensprojekt som ställs ut under utställningen OW BAMA.

Open Week Workshop: Georges Perecs the Machine

Tid: 2017-11-25 kl 11:00

Evenemangstyp: Workshop

En performance och workshop bestående av en skrivare, plankor, plastbitar och digitala filer. Materialet är utgångspunkten för en workshop om hur man arbetar med modern teknik inom bokbinderi.

Open week - Talk/Workshop: Designkanalen

Tid: 2017-11-25 kl 12:00

Evenemangstyp: Föreläsning, Workshop

Under Open Week kommer Designkanalen i samarbete med studenter från HDK att utforska mönsterskapande och screentryck tillsammans med Designverkstan från Blå Stället. Är du nyfiken på Designverkstan? Följ med på #patternlibraryofdesignverkstaden och träffa oss på HDK 25 november för att se när vi screentrycker.